Freebie

Download hier ons gratis e-book over hoe jij jouw eigen succes kunt definieren!

Podcast

Glow Get ‘Em podcast

podcast-cover-glow-get-em

Ben jij een onderneemster (to be) en kan jij wel wat inspiratie gebruiken op het gebied van succes, mindset en (vrouwelijk) ondernemerschap? Dan is onze podcast absoluut iets voor jou!

In onze Glow Get ‘Em podcast gaan we in op onderwerpen waar je tijdens je ondernemerschap veel mee te maken zal krijgen; van mindful en intuïtief ondernemen tot strategieën en doelen opstellen, je financiën aanpakken, planningen maken, noem het maar op. Dat doen we niet helemaal alleen, want op onze podcast vind je een combinatie van talks en interviews met vrouwelijke ondernemers die jou een inkijkje geven in hun ondernemerschap en vanuit hun expertise tips met je delen. Kortom: een heleboel waardevolle ondernemersinformatie gebundeld in één podcast!

Beluister onze podcast hier en word ook een Glow-Getter!

Zij waren onder andere te gast in onze podcast:

Ook in onze podcast verschijnen?

Heb jij een inspirerend (ondernemers)verhaal te vertellen of kan jij vanuit jouw expertise bruikbare en leuke tips delen waar onze luisteraars/lezeressen ongetwijfeld heel veel aan gaan hebben? Neem dan contact met ons op via de onderstaande button en wie weet mogen we jou dan binnenkort in onze podcast verwelkomen!

↑ Top of Page