Freebie

Download hier ons gratis e-book over hoe jij jouw eigen succes kunt definieren!

Rock on! – Ondernemen met edelstenen

Ondernemen met edelstenen. Voor veel ondernemers misschien nog onbekend terrein, maar langzamerhand voor sommigen al steeds gebruikelijker. Want wist je al dat deze stenen namelijk een mooie stimulans kunnen zijn tijdens jouw ondernemerschap? Wij gingen onder andere hierover in gesprek met Linda en Eline, de eigenaressen van het merk Rockstyle, een bedrijf wat cadeauproducten met edelstenen verkoopt. 

Dit artikel niet lezen, maar luisteren? Wij namen een podcastaflevering op met de dames van Rockstyle, die kan je hier beluisteren.

“Edelstenen zijn onwijs mooi,” stellen Linda en Eline. “Als je naar een steen kijkt, raak je echt gefascineerd door wat de natuur heeft gemaakt. Wij wilden met Rockstyle dit mooie weergeven zonder het stoffige en spirituele karakter van de stenen te beandrukken. Wel vinden we het verhaal erachter enorm belangrijk, dus dat delen we op een luchtige en frisse manier met onze klanten. We zagen onze producten direct als een verrijking van je interieur. Wanneer we een steen inkopen zoeken we altijd uit waar de stenen vandaan komen, hoe ze worden gevorm en welke kenmerken ze van oudsher toegekend krijgen. Dit heeft vaak betreft op hun werking en uitwerking, wat we op een leuke manier meenemen in de boodschap en omschrijving van onze producten. Dat is namelijk echt wat we willen meegeven, een mooie boodschap.”

En die boodschappen kunnen dus ook heel toepasselijk zijn voor je business, vertellen de dames: “De avonturijn is een mooi voorbeeld van een steen die je in je business kan toepassen. Deze steen staat er namelijk voor om creativiteit op te roepen en je geluk te wensen. Hij moedigt je eigenlijk aan om ervoor te gaan, daarom hebben we hem ook Wish U Luck genoemd. Wij denken namelijk dat geluk maakbaar is en dat je zelf in staat bent om je eigen geluk te creëren als je je gedachten ertoe zet. Daarom vonden we deze steen ook een heel toepasselijk cadeau voor in de goodiebags van het Mindset Morning-event,” vertelt Eline. “Maar er zijn natuurlijk ook andere stenen met een toepasselijke boodschap, zoals het tijgeroog. Die staat voor focus en spoort je aan om dingen gewoon te gaan doen. Wij geloven er echt in dat een edelsteen kan fungeren als een reminder van dit soort mooie boodschappen en je net dat zetje extra kan geven om je dromen waar te maken.”

Zelf laten Linda & Eline zich dan ook graag door de stenen inspireren. “Iedere keer als we ze zien, worden we heel enthousiast. We krijgen er een fijn gevoel van en worden er gewoon heel blij van. Het doet ons beseffen dat we goed bezig zijn en dat het heel leuk vinden wat we doen. Hoe mooi is het dat we anderen er dan ook nog blij mee kunnen maken? Het leven is natuurlijk niet altijd even leuk, maar we vinden het een heel fijn idee dat we mensen kunnen helpen om iemand een mooi cadeau te geven dat zegt “Ik denk aan je, kom op!”. 

Benieuwd naar het ondernemersverhaal van Linda & Eline en wat zij nog meer over edelstenen en hun merk kunnen vertellen? Beluister dan hier de volledige podcastaflevering. Vergeet natuurlijk ook niet een kijkje op hun website en social media te nemen. En, onthou: iedere deelneemster van ons Mindset Morning-event op 21 september krijgt zo’n prachtige avonturijn mee naar huis voor good luck!

We mogen ook nog een leuke kortingscode met jullie delen! Met de code ‘Summer071’ krijg je namelijk t/m 30 september 15% korting op jouw Rockstyle-bestelling… hoe leuk?! Ga snel naar de webshop en scoor daar jouw Rocks!

↑ Top of Page