Freebie

Download hier ons gratis e-book over hoe jij jouw eigen succes kunt definieren!

Dit zijn de 3 dingen die jou tegenhouden je dromen en doelen te bereiken

Je kent het vast wel: er is niks frustrerender dan maar doorzwoegen om je doelen te halen, terwijl het soms zelfs lijkt alsof je doel steeds een stukje opschuift. Je investeert tijd. Je zet door. Je probeert het echt. Maar het lukt niet zo goed. Tijd om daar verandering in te brengen! Daarom vertelt life coach Carlijn je over de drie dingen die jou tegenhouden je dromen en doelen te bereiken, zodat jij straks moeitelozer je dromen kan halen! 

1. Je weet niet echt wat je wil

Je wilt niet telkens hoeven letten op je geld. Je wilt ophouden met ruzie maken met je partner of collega. Je wilt niet meer dat gestreste gevoel. Vaak weten we heel goed wat we niet willen. Maar wat wil je wél? Waar werk je naartoe? Zelfs als we wel weten wat we willen, zijn we vaak niet specifiek genoeg. Wanneer heb je genoeg geld? Wat wil je dan allemaal doen? Wanneer heb je genoeg rust? Hoe merk jij aan jezelf dat je genoeg rust hebt? Als je deze vragen voor jezelf kan beantwoorden, kan je ook je doel concreter maken en daar zo makkelijker naartoe werken. 

2. Je bent perfectionistisch

Dit is de valkuil die het meest voorkomt. Je wil het zo ontzettend goed doen, dat het ons verlamt. Je wil meer klanten genereren via Instagram, maar bent bang dat mensen je te pushy of te commercieel vinden. Je wil je website lanceren, maar je teksten en je pagina’s zijn nog niet goed genoeg. En zo kunnen er weken of soms maanden voorbijgaan omdat je nog bezig bent alles ‘afmaken’. Terwijl het sneller kan. Be a badass en smijt iets fantastisch de wereld in dat voor jouw gevoel nog niet af is. Je kijkt zelf namelijk een stuk strenger naar je eigen werk dan anderen. 

3. Je probeert telkens hetzelfde  

Telkens hetzelfde doen en een ander resultaat verwachten. Volgens Einstein zelfs de definitie van waanzin. Ik voel je, ik ben er geweest. Ik heb tientallen maandagen bedacht dat ik vanaf NU ging stoppen met snoepen en gezonder ging leven. Maar elke keer weer eindigde het met een pizza of een zak winegums (die dingen zijn geweldig, maar dat terzijde). Sinds ik me verdiepte in ons brein en opleidingen heb gevolgd, weet ik het volgende: als wat je doet niet werkt, doe dan wat anders. Het klinkt zo simpel, en dat is het ook. Vaak weten we niet precies wat we anders moeten doen. Maar dat maakt niet uit. Doe IETS anders. Moeite met focus? Kies een andere werkplek. Kan je niet in slaap komen? Ga aan de andere kant van je bed liggen. Heb je het altijd alleen geprobeerd? Probeer het eens met hulp van een coach of mentor. Wat je ook doet, doe IETS anders. 

En tot slot, wil ik tegen je zeggen dat je het geweldig doet. Ondernemen is een vak apart. En dat je dat doet, bewijst al jouw lef! Ik gun je enorm dat je met wind mee richting je doelen gaat. En als je even tegenwind hebt, dat je een tof netwerk met powervrouwen achter je hebt waar je hulp aan kan vragen. Go get ‘em. Of eigenlijk: Glow get ‘em! 

Wist je dat Carlijn ook komt spreken op ons Mindset Morning event? En dat ze ook te gast was in onze podcast? Hoe tof is dat?!

Online en offline coacht, spreekt en traint Carlijn je naar een nog leuker leven met minder stress. Dagelijks volgen zo’n 2700 mensen haar op Instagram (@carlijn_sijs) waar zij dagelijks een inkijkje geeft in haar leven en thema’s bespreekt als doen wat je echt wil, omgaan met prikkels en heel veel praktische tips voor een leuker leven! Meer over Carlijn vind je op www.carlijnsijs.nl.

Reader Interactions

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

↑ Top of Page