Freebie

Download hier ons gratis e-book over hoe jij jouw eigen succes kunt definieren!

Meet us

Passie

Wij geloven in de kracht van passie. Een diepgewortelde passie zet jou namelijk aan om je doelen te bereiken en om groots te dromen. Zonder passie kom je – naar onze mening – niet ver in het ondernemerschap. Daarom willen wij met Glow Get ‘Em ervoor zorgen dat jij er niet alleen achter kan komen wat je passie is (als je dat nog niet weet), maar je ook helpen om deze passie zo goed mogelijk in te zetten om te gaan stralen. Zo kan jij namelijk al je dromen – privé én zakelijk – doen uitkomen. Wedden?
I WANT TO BE INSPIRED

About
me

Ambitie

Geen onderneemster zonder ambitie. Ambitie is, naast passie, de drijfkracht van het ondernemerschap. We willen succes boeken, we willen meer resultaten zien en we willen er alles uit halen wat erin zit. Dat is natuurlijk heel mooi, maar ambitie is ook iets wat we niet de loop met ons moeten laten nemen. Door onze ambities goed in kaart te brengen en ze stap voor stap aan te pakken, kunnen we onze bedrijven laten groeien. En dat begint met aan je eigen groei werken, samen met ons.
LET’S GLOW GET ‘EM

Verbinding

Vertrouw op de kracht van verbinding; je staat er niet alleen voor. Door verbinding te leggen met like-minded onderneemsters kan je niet alleen worden geïnspireerd, maar kan je ook worden geholpen. Want het is oké om niet alles alleen te willen of hoeven doen. Samen staan we sterker, zelfs als we allemaal aan onze eigen pareltjes aan het werken zijn. Wie weet ontmoet jij wel een business buddy, een sparringpartner, een waardevolle criticus of je nieuwe beste vriendin in onze Facebook-groep of tijdens een van onze live-evenementen… 
LET’S CONNECT

About

MEET THE TEAM

Oprichtster Rachel

Rachel begon bijna 4 jaar geleden aan haar ondernemersavontuur als freelance tekstschrijver en vertaler. Al vanaf kleins af aan heeft zij een liefde gehad voor schrijven en anderen inspireren/motiveren. In 2019 richtte zij The Glow-Getter Magazine op om ambitieuze vrouwen te helpen hun dromen waar te maken en de drempel naar het ondernemerschap te verlagen. Binnen een jaar besloot zij om het magazine uit te breiden naar een platform, Glow Get ‘Em, om zo niet alleen te kunnen inspireren door middel van een magazine, maar ook hulp te kunnen bieden in de vorm van coaching, cursussen, blogs, events en een community. En als het aan haar ligt komt daar nog veel meer bij…

Grafisch ontwerper Marieke

Geen blad zonder grafisch designer! Marieke, die bijna 3 jaar geleden haar bedrijf oprichtte en in 2019 de knoop doorhakte om fulltime voor zichzelf te gaan werken, is bij The Glow-Getter Magazine aangesloten vanaf de tweede editie. En dat kan je duidelijk zien! Niet alleen hielp zij de magazines nog mooier en fijner leesbaar te maken dan ze al waren, ook denkt zij graag creatief mee over de visuele invulling van het magazine en nu ook het platform. Zo kunnen wij jullie de mooiste magazines, e-books, courses en social media posts bieden om jullie te inspireren en te motiveren het beste uit jezelf en je bedrijf te halen.

CONTRIBUTORS

Esther Schippers
OnlineFitCompany
Esther Schippers is sinds 2011 zelfstandig ondernemer en ervan overtuigd dat alles wat je aandacht geeft groeit. Esther runt twee bedrijven: OnlineFitCompany richt zich op de zakelijke markt en ontwerpt en bouwt online vitaliteitsplatformen voor bedrijven. Met 100%YOGA richt zij zich op de particuliere markt en introduceerde Esther in 2018 als eerste live online yoga in Europa.
Emel Koç
De Content Coach
Emel Koç is De Content Coach voor creatieve ondernemers die consistent zichtbaar willen zijn bij hun potentiële klanten. Consistent zichtbaar zijn op meerdere plekken dan alleen de eigen socials, website of blog is het doel. Zij leert creatieve ondernemers hoe zij contentmarketing kunnen laten werken voor hun business.
Beeld: Odette Denijs
Nikkie den Dekker
Paperdork
Nikkie den Dekker is co-founder van Paperdork, een totaaloplossing met een boekhoudprogramma + ‘cijfermeester’. Paperdork is opgezet met de ambitie om een passende boekhoudoplossing voor jonge ondernemers te maken. Zonder moeilijke taal, maar mét de digitale technieken van nu. Zo focus jij je op je onderneming, en kun je gewoon goed slapen 🙂
Divya Adriaanse
Heartschool
Divya inspireert en motiveert drukke, ambitieuze vrouwen om een vervuld en energiek leven te creëren. 
Jarenlang werkte zij in commerciële en leidinggevende functies in het corporate bedrijfsleven, terwijl het haar verlangen was om mensen te helpen hun leven te transformeren. Angst en redelijkheid hielden haar op haar plek, totdat zij in 2019 besloot om het roer om te gooien. Nu helpt zij vrouwen om hun mooiste leven te creëren en de beste versie van zichzelf te zijn. 
Shelley Barendregt
Hashtag Lifegoals
Shelley helpt ambitieuze ondernemers om meer tijd over te houden. Om haar heen zag ze ondernemers struggelen om hun plannen waar te maken doordat hun hoofden overlopen van ideeën en hun to do lists eindeloos lijken. Shelley helpt hen om structuur aan te brengen in je bedrijf en werkwijze zodat ze meer kunnen doen in minder tijd en zich kunnen focussen op dat wat er écht toe doet: het groeien van hun businesses. 
Beeld: Kim van Klaveren
Lola van Boxel
Administration with Lola
Lola is administratie expert. Met haar bedrijf Administration with Lola helpt ze ambitieuze en startende ondernemers met het overzichtelijk en begrijpelijk maken van hun administratie. Zo krijgen ondernemers grip op hun administratie en kunnen ze door inzichten hun bedrijf sturen en laten groeien. Daarnaast is het ook haar missie om administratie leuk te maken. 
Beeld: Celine Verhoef
Emily van Vught
Energetic brands powered from within
Als brand coach en designer voor intuïtieve vrouwelijke ondernemers daagt Emily je uit om jezelf te onderscheiden. Ze werkte jaren als merkstrateeg voor grote bedrijven en hielp deze met het creëren van een merk waarmee ze zich sterk in de markt positioneerden. Nu zet ze haar kennis en ervaring in voor ondernemende vrouwen die voelen dat ze een missie hebben! Zij gelooft namelijk dat de wereld meer vrouwelijke ondernemers nodig heeft die met hun bedrijf, met hun missie, de wereld een stukje lichter en mooier maken. Daarnaast begeleidt ze als part-time docent aan de Technische Universiteit van Delft bachelor- en masterstudenten tijdens verschillende strategische design en branding vakken.
Beeld: Sanne Sanders
Elvira Oskam
Social media marketing
Elvira is expert in Marketing & Social media met een voorliefde voor Instagram.  
Ze krijgt ontzettend veel geluksbubbels wanneer ze Boss Beauty’s kan helpen bij het opschalen van hun positionering. Door ze te helpen
hun plan helder te krijgen, worden er enorme stappen gemaakt en ontstaan er zelfs 2.0 versies die helemaal
past bij wie ze willen zijn en wat ze willen uitstralen. “Level up, level up” behoort daarom ook tot één van haar favoriete uitspraken! 😉
Beeld: Irene Putting
↑ Top of Page