Freebie

Download hier ons gratis e-book over hoe jij jouw eigen succes kunt definieren!

Magazine

The Glow-Getter Magazine: hét magazine voor ambitieuze vrouwen

The Glow-Getter Magazine is hét magazine voor ambitieuze vrouwen die aan hun eigen succes en geluk willen werken. Ben jij van plan om je eigen business op te richten, maar weet je niet goed waar je moet beginnen en/of waar je allemaal rekening mee moet houden? Of ben jij al begonnen met jouw eigen bedrijf, maar kan je wel wat tips & tools gebruiken om jouw business tot een waar succes te brengen? Dan is The Glow-Getter Magazine precies wat je nodig hebt!

In juli 2019 is The Glow-Getter Magazine opgericht met als doel om (startende) vrouwelijke ondernemers de handvaten & tips te geven die ze nodig hebben om hun bedrijf op te bouwen en succesvol te maken. Er zijn sindsdien 4 edities verschenen met ieder hun eigen thema.

Editie 1 staat in het teken van ‘Bouwen aan je business‘ en helpt je bij het oprichten van je bedrijf door middel van het maken van een stappenplan, leren onderhandelen en netwerken, omgaan met financiën en nog veel meer essentiële (ondernemers)lessen.
Editie 2 raakt twee voorname thema’s aan, namelijk ‘Vrouwen in een mannenwereld‘ en ‘Ondernemen binnen families‘. We laten vrouwen aan het woord die succesvol zijn binnen mannelijke industrieën (denk aan tech en tattoeages) en gaan in gesprek met zussen die samen of los van elkaar ondernemen.
Editie 3 gaat over ‘Mindful Ondernemen & Self-Investment’. In dit issue gaan we in gesprek met allemaal vrouwelijke ondernemers die op een bepaalde manier een business hebben opgebouwd rondom deze thema’s. De editie is tevens aangevuld met oefeningen waarmee je zelf kan leren bewuster te ondernemen en op een gebalanceerde manier jouw bedrijf succesvol te maken.
Editie 4 gaat over ‘Branding & Zichtbaarheid‘, waarin we allerlei branding babes aan het woord laten over hoe jij jouw bedrijf het beste kan profileren en zo een succesvolle business voor jezelf kan creëren. Van jezelf zichtbaar maken tot (creatieve) content creëren en met beeld aan de slag gaan, je vindt zowel interviews als oefeningen om een sterk brand op te leren bouwen.

Editie 1 & 2 zijn zowel in print als in digitale versies beschikbaar, editie 3 & 4 vind je alleen online.

↑ Top of Page