Freebie

Download hier ons gratis e-book over hoe jij jouw eigen succes kunt definieren!

Grow

Groei als persoon én als business met Glow Get ‘Em

Wil jij jouw eigen onderneming gaan beginnen of ben je al onderneemster en ben je klaar om de volgende stappen in jouw ondernemerschap te zetten? Dan is Glow Get ‘Em hét platform voor jou!

Door middel van onze podcast en e-books gaan we jou helpen om jouw succes te behalen en daarbij te gaan stralen als een echte Glow-Getter, van binnen én van buiten.

Podcast

podcast-cover-glow-get-em

Ons platform heeft ook haar eigen podcast! In de podcast gaan we in op alle aspecten van het ondernemerschap en hoe jij jouw business tot een stralend succes kan brengen. Dat doen we door middel van talks én aan de hand van interviews met inspirerende vrouwelijke ondernemers. Geloof ons, dit wil je niet missen!

E-books

e-book-voorbeeld-grow

Ben je bezig met je business op-/uitbouwen en zijn er specifieke onderwerpen waar jij je meer in wilt vastbijten? Dan kom je een heel eind uit de voeten met onze e-books. In de e-books gaan wij diep in op een specifiek onderwerp – denk aan ‘Succes’, ‘Money Mindset’ en ‘Manifesteren’ – en gaan we in gesprek met experts op deze vlakken, zodat we jou van alle kennis kunnen voorzien op om deze vlakken te kunnen gaan stralen en jezelf uit te dagen.

↑ Top of Page