Freebie

Download hier ons gratis e-book over hoe jij jouw eigen succes kunt definieren!

Events

Glow-Getter Events: connecten met like-minded onderneemsters

Ben jij een onderneemster (to be) en merk jij dat je behoefte hebt aan sparringspartners, connecties en aanspraak? Ontmoet je graag like-minded vrouwen die ook aan hun ondernemerssucces aan het bouwen zijn en ben je benieuwd hoe zij dit aanpakken? Ga jij het liefst naar netwerkevents waar je écht iets leert en naar huis kunt gaan met waardevolle info? Dan zijn onze Glow-Getter events absoluut iets voor jou!

Wij geloven erin dat je als onderneemster nóg meer gaat stralen wanneer je je omringt met de juiste mensen en echt de verbinding met hen opzoekt. Daarom organiseren wij regelmatig Glow-Getter events in verschillende vormen.

Wat kan je van een Glow-Getter event verwachten?

Tijdens een Glow-Getter event staat meestal één thema centraal. Zo kan jij goed van tevoren inschatten of het thema voor jou waardevol zal zijn en in hoeverre je kan groeien aan de hand van ons event. Tijdens het event worden er meerdere mini-masterclasses over het thema gegeven door experts op dat vakgebied. Zo vertelden fotografe Iep Bergsma, marketeer Shannon Terlouw, yogadocent Esther Schippers en oprichtster Rachel Kabelaar over hun expertises om jou te helpen beter, bewuster en succesvoller te gaan ondernemen. Natuurlijk is er tijdens het event ook meer dan genoeg tijd om elkaar te leren kennen en met elkaar te kletsen, sparren en kennis uit te wisselen. Ook verlaat je het event niet met lege handen, want na afloop krijg je altijd een goedgevulde goodiebag van ons mee. Wij geloven niet in folder-policies: onze goodiebags bevatten waardevolle, tastbare producten waar je écht iets aan hebt!

Onze events nemen iedere keer weer een andere vorm aan, afhankelijk van het thema van de dag. Zo hebben we in het verleden een borrel, breakfast en brunch georganiseerd en zijn we plannen aan het uitrollen voor een dinersessie en een dagretreat. Als je andere leuke ideeën hebt voor een eventvorm, laat het ons dan vooral weten via ons contactformulier.

Onze eventplanning:

  • Oktober 2020 (onder voorbehoud)
  • Januari 2021(onder voorbehoud)
  • April 2021 (onder voorbehoud)
  • Juli 2021 (onder voorbehoud)
  • Oktober 2021 (onder voorbehoud)
↑ Top of Page