Freebie

Download hier ons gratis e-book over hoe jij jouw eigen succes kunt definieren!

E-books

“Knowledge is power”

e-book-voorbeeld-grow

Komt het ondernemerschap voor jou ook met vele uitdagingen en ben jij klaar om deze met beide handen aan te pakken? Misschien kunnen onze e-books je een eindje op weg helpen!

Om jouw road to success zo soepel en prettig mogelijk te laten verlopen hebben wij een aantal e-books voor je gecreëerd. In ieder van deze e-books gaan we in op een onderwerp wat voor veel onderneemsters een behoorlijke uitdaging blijkt, om je zo te helpen deze uitdaging te tackelen en een stralende ondernemer te worden/blijven.

Onze e-books

cover-e-book-definieer-jouw-eigen-succes

Definieer jouw eigen succes

We streven er allemaal naar: succes. Maar wat houdt ‘succesvol’ zijn nu eigenlijk precies in? Welke valkuilen brengt naar succes streven met zich mee? En hoe kom je er nu achter wat succes voor jou inhoudt?

Deze vragen beantwoorden we voor je in ons e-book over het definiëren van je eigen succes. In het e-book vind je daarnaast een aantal oefeningen die jou gaan helpen jouw eigen succes te definiëren en uiteindelijk natuurlijk ook te behalen!

Intuïtief ondernemen

Ondernemen doen we vaak vanuit ons hoofd, want ondernemer zijn vergt nu eenmaal het opstellen van strategieën en het maken van belangrijke beslissingen. Maar wat nu als we die meer vanuit ons hart gaan maken?

In dit e-book gaan we jou meenemen in de voordelen van intuïtief ondernemen en geven we je een aantal oefeningen die jou gaan helpen om meer op je gevoel te ondernemen in plaats van op je ratio. Jouw intuïtie is namelijk een enorm goede raadgever! Waarom zou je daar niet mee willen leren werken…?

Manifestatie mindset

You are what you attract“. Een citaat wat precies aangeeft waarom je echt zou moeten leren manifesteren. Manifesteren is namelijk de kunst van aantrekken wat je wilt bereiken.

In dit e-book gaan we je laten zien wat manifesteren voor jou als ondernemer kan doen en leren we je de basistechnieken zodat jij jouw dromen kan gaan manifesteren en kan gaan shinen, zowel op persoonlijk als zakelijk vlak.

↑ Top of Page