Freebie

Download hier ons gratis e-book over hoe jij jouw eigen succes kunt definieren!

Connect

“Verbinding is de sleutel tot succes”

Vergeet niet dat je er nooit alleen voor staat. Wij geloven in de kracht van verbinding opzoeken. Zeker als (startende) ondernemer kun je enorm groeien wanneer je actief connecties legt met andere, like-minded onderneemsters. Je kunt elkaar verder helpen, elkaar een hart onder de riem steken en elkaars ambassadeurs worden om zo jullie bedrijven te laten groeien.

Vanuit Glow Get ‘Em stimuleren wij verbinding door live-events voor vrouwelijke ondernemers te organiseren. Ook bieden we door middel van een besloten Facebook-groep een community waarin jullie bij elkaar terecht kunnen met al jullie vragen.

Events

Niet alleen online, maar júist ook offline met elkaar verbinden: een behoefte die veel speelt onder vrouwelijke ondernemers. Mogelijkheden om met elkaar te sparren, kennis aan elkaar over te dragen en ook vooral om … Vanuit deze behoefte zijn de Glow-Getter Events ontstaan, events waarbij we niet alleen gezellig met elkaar borrelen, maar je ook echt naar huis gaat met nieuwe kennis én natuurlijk connecties.

Community

In een digitaal tijdperk als deze is het natuurlijk ook heel belangrijk om de online connectie met elkaar op te zoeken. Zo kun je, ook buiten live-events om, met elkaar blijven sparren, elkaar helpen en nieuwe connecties opdoen. Dat is dan ook de reden dat we de Glow Get ‘Em-tribe in het leven hebben geroepen. Op deze besloten Facebookpagina vind je like-minded onderneemsters die net als jij behoefte hebben aan sparringspartners, handige tips en, simpelweg, verbinding.

↑ Top of Page