Freebie

Download hier ons gratis e-book over hoe jij jouw eigen succes kunt definieren!

Community

“In a world of algorithms, hashtags and followers, know the true importance of human connection”

Mis jij als ondernemer de kans om met collega’s te sparren? Wil jij jouw netwerk graag uitbreiden met like-minded onderneemsters zodat jullie elkaar verder kunnen helpen op jullie road to success? Ben jij op zoek naar een plek waar jij al je vragen kan stellen en – met jouw nieuwe ‘collega’s’ – aan jouw business goals kan werken? Sluit je dan nu aan bij de Glow Get ‘Em tribe!

De kracht van menselijke connecties en netwerken (zowel online als offline) is nog veel sterker dan we misschien wel denken. Juist daarom hebben wij een community voor fellow Glow-Getters opgericht. Zo kan je de verbinding met elkaar opzoeken en zo als het ware een team opbouwen om elkaar een hart onder de riem te steken of van kennis te voorzien.

Waarom je je écht bij onze tribe moet aansluiten

  • Échte verbinding: via onze community geven we je de kans om echte verbindingen aan te gaan met vrouwen die in hetzelfde schuitje staan als jij: (startende) onderneemsters die behoefte hebben aan like-minded vrouwen om mee te sparren, kletsen en aan hun ondernemerschap te werken
  • Géén verkooppraatjes: onze community is écht bedoeld als … Zie het meer als een mastermind: je gaat in gesprek met alle tribe-members en gaat gezamenlijk werken aan je business goals. Wij begeleiden jullie hierin door middel van inspirerende posts, video’s en live-sessies. Je hoeft bij ons dus geen oproepjes voor opdrachten of vacatures te verwachten, het gaat puur om verbinden en jezelf ontwikkelen als ondernemer.
  • Inspirerende content: zoals we hierboven al kort noemden gaan we jullie via deze community-pagina blijven inspireren om het beste uit jezelf en je bedrijf te houden aan de hand van posts, video’s en live-sessies. Zo krijg je indirect een klein beetje coaching en heb je guidelines aan de hand waarvan je met de gehele community aan je business gaat werken. Je gaat dus echt een team met elkaar vormen!

Wil jij je bij onze Glow Get ‘Em-tribe aansluiten? Meld je dan aan voor onze Facebook-pagina via de onderstaande button!

↑ Top of Page